Συμβόλαια Συντήρησης

Συμβόλαια συντήρησης για κάθε επιχείρηση

Στην IT LAB, πιστεύουμε ότι υπάρχει μία εναλλακτική λύση στο «Χαλάει/Φτιάχνω» μοντέλο του κλάδου μας. Η ροή του χαλάει εξοπλισμός, χάνω χρόνο να το λύσω μόνος μου, καλείτε τεχνικό μας, έρχεται και φτιάχνει το συγκεκριμένο, σας χρεώνουμε και φεύγουμε, δεν είναι η ενδεδειγμένη σε μια σύγχρονη επιχείρηση. Αντί να πληρωνόμαστε για κάθε φορά που κάτι πάει λάθος δεν θα ήταν καλύτερο να υπήρχε πρόληψη;

Στην IT LAB προσπαθούμε να αναπτύξουμε μία σχέση με την κάθε επιχείρηση και να πληρωνόμαστε επειδή όλα λειτουργούν ομαλά και χωρίς προβλήματα. Θεωρούμε την παροχή υπηρεσιών προς εσάς τίμια, όταν ενεργούμε προληπτικά και όχι μόνο πυροσβεστικά.

Σε ένα συμβόλαιο συντήρησης έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη καταγραφή και εικόνα του εξοπλισμού σας, μπορούμε να επέμβουμε άμεσα και με καλύτερα αποτελέσματα, καθώς και να μελετήσουμε και να προτείνουμε λύσεις για την καλύτερη μηχανοργάνωσή σας. Και το σημαντικότερο; Άμεση επικοινωνία με κάποιον που ξέρετε και εμπιστεύεστε, με ενιαία σταθερή χρέωση ό,τι και να γίνει, χωρίς κρυφές ή επιπλέον χρεώσεις.