Εταιρικό Προφίλ
Η ΟΜΑΔΑ

Η επιτυχία της IT LAB στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της, την ομάδα μας όπως την αποκαλούμε, που αποτελείται από νέους ενθουσιώδεις για την τεχνολογία ανθρώπους.

Όπως σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για κάθε θέση. Δυνατό τεχνικό τμήμα (άμυνα), πανέξυπνο τμήμα ανάπτυξης λογισμικού (κέντρο) και ευέλικτο τμήμα πωλήσεων (επίθεση). Όλα υπό την καθοδήγηση ενός ισχυρού management (προπονητές).

Όπως καταλαβαίνετε, μας αρέσει ο πρωταθλητισμός και παίζουμε και Ευρώπη. Εσάς η ομάδα που σας υποστηρίζει, σε ποια κατηγορία βρίσκεται;

ΣΤΟΧΟΙ - ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας, η δημιουργία ενός εικονικού τμήματος μηχανοργάνωσης (IT LABoratory) σε κάθε επιχείρηση!

Στόχος μας, είναι να παρέχουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους συνεργάτες μας, εξαιρετικής ποιότητας, σε προσιτές για κάθε επιχείρηση τιμές. Nα εγκαταστήσουμε τις κατάλληλες λύσεις μηχανοργάνωσης, ώστε οι συνεργάτες μας να αναπτυχθούν κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα. Τη δουλειά τους, αποδοτικότερα και απρόσκοπτα.

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η εταιρία δημιουργήθηκε μετά από πολυετή εμπειρία των μετόχων της, στον χώρο της πληροφορικής στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Γνώμονάς μας η δημιουργία μίας εταιρίας με υψηλή τεχνογνωσία και ποιότητα στις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Από το 2006, διεθνείς οίκοι προϊόντων πληροφορικής έχουν εμπιστευθεί την IT LAB για την υποστήριξη των πελατών τους στην Ελλάδα. Διαθέτοντας όλες τις υποδομές εξυπηρέτησης ενός μεγάλου οίκου (Commercial & Marketing Department, Helpdesk, RMA Center, Repair Center, Logistics Center), η IT LAB καθιστάται κυρίαρχη της αγοράς παροχής ολοκληρωμένων λύσεων αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα.

Παράλληλα δεκάδες Ελληνικές επιχειρήσεις διαθέτουν συμβόλαια συντήρησης με την ITLAB αντικαθιστώντας τη δαπανηρή ύπαρξη προσωπικού τεχνικών πληροφορικής στο δυναμικό τους. Η εταιρία μπορεί να καλύψει όλες τις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης με άμεση επέμβαση στον χώρο της.